Програми

За предшколски узраст

Овај програм обухвата летовања и зимовања малишана где се обезбеђује боравак на свежем ваздуху, првокласна исхрана, као и подршка у психофизичком развоју уз поштовање индивидуалности и подстицање креативности.

Планирање садржаја рада врши се на основу одговарајућих програма уз договор са васпитачима и координаторима из предшколских установа што подразумева да се из њих издвајају они садржаји који је могуће остварити у самом одмаралишту и његовој околини а одговарају узрасту и потребама малишана за квалитетан боравак.

Зимовање се састоји из рекреативно - сазнајних шетњи са причама о животињама, радионицама, које се одвијају у учионицама. Игре на снегу: најбржи клиско, најлепши Снешко на Дивчибарама, Тари, Гочу, Букуљи, Шупљој стени и Руднику. Вечерњи програм обухвата игре без граница, маскенбал, шиз-фриз, плесовијаду и таленат шоу…

Летовање – У шетњи се, поред прича о животињама, укључују и приче о биљном свету, сакупљају се лековите биљке које се пресују у еколошкој радионици и праве разгледнице. Спортски програм обухвата традиционалне и штафетне игре. Уколико временски услови дозволе вечерњи програм се ради напољу.